NIE WSZYSTKIE TREŚCI Z OPUBLIKOWANYCH MATERIAŁÓW, ODZWIERCIEDLAJĄ POGLĄDY ADMINISTRATORA STRONY.
poniedziałek, 3 października 2016
Wiesz co nadaje smak mięsu? Kwas moczowy....
"Wiesz co nadaje smak mięsu? Kwas moczowy, który zwykle jest wydalany z moczem zwierzęcia. Zwykle tak jest, ale nie po jego śmierci. Widziałeś, aby ktoś jadł niedoprawione mięso? Raczej nie. I nie ma się co tutaj dziwić. Ciężko jest zjeść bez przypraw mięso nasiąknięte kwasem z moczu. Watro dodać, że kwas moczowy jest szkodliwy.
Ok, czego się do tej pory dowiedzieliśmy? Gdy następnym razem będziesz jeść kotleta, pamiętaj że jesteś manipulowany, aby spożywać chemię, strach i kwas z moczu martwego zwierzęcia. Pomijam na razie kwestie ochrony środowiska i negatywnego wpływu mięsa na nasze PH".