Nie wszystkie treści z opublikowanych artykułów, odzwierciedlają poglądy admina..

STRONA TA ZOSTAŁA ZAŁOŻONA W CELU PROPAGOWANIA ZDROWEGO STYLU ŻYCIA I ODŻYWIANIA. NIECH MOJE BEZINTERESOWNE DZIAŁANIE PRZYSPORZY KORZYŚCI JAK NAJWIĘKSZEJ LICZBIE LUDZI I ZWIERZĄT. BO ZDROWIE SIĘ TYLKO TAKIE MA JAK SIĘ O NIE ZADBA.

poniedziałek, 3 października 2016

Wiesz co nadaje smak mięsu? Kwas moczowy....



"Wiesz co nadaje smak mięsu? Kwas moczowy, który zwykle jest wydalany z moczem zwierzęcia. Zwykle tak jest, ale nie po jego śmierci. Widziałeś, aby ktoś jadł niedoprawione mięso? Raczej nie. I nie ma się co tutaj dziwić. Ciężko jest zjeść bez przypraw mięso nasiąknięte kwasem z moczu. Watro dodać, że kwas moczowy jest szkodliwy.
Ok, czego się do tej pory dowiedzieliśmy? Gdy następnym razem będziesz jeść kotleta, pamiętaj że jesteś manipulowany, aby spożywać chemię, strach i kwas z moczu martwego zwierzęcia. Pomijam na razie kwestie ochrony środowiska i negatywnego wpływu mięsa na nasze PH".