Pietruszka, koper, młode ogórki, ta świeża zielenina raduje nas wraz z nadejściem wiosny. Ale właśnie w maju i na początku lata spożywanie świeżych warzyw staje się niebezpieczną zabawą. Konsumenci pochłaniają rekordową ilość wszelkiej możliwej „chemii”. Co to za warzywa leżą na półkach naszych sklepów?
\KLIKNIJ w link poniżej i polub stronę"Jak być zdrowym całe życie"na Facebook , a będziesz na bieżąco informowany o nowych artykułach ze strony
https://www.facebook.com/Ryszard-Piotr-Jak-by%C4%87-zdrowym-ca%C5%82e-%C5%BCycie-811427708999378
https://www.facebook.com/Ryszard-Piotr-Jak-by%C4%87-zdrowym-ca%C5%82e-%C5%BCycie-811427708999378
UWAGA! Zaleca się włączenie automatycznego tłumaczenia video za pomocą translatora.
Za: http://3rm.info/publications/35815-bez-obmana-yadovitaya-zelenvideo.html