
NIE WSZYSTKIE TREŚCI Z OPUBLIKOWANYCH MATERIAŁÓW, ODZWIERCIEDLAJĄ POGLĄDY ADMINISTRATORA STRONY.
Nie wszystkie treści z opublikowanych artykułów, odzwierciedlają poglądy admina..
STRONA TA ZOSTAŁA ZAŁOŻONA W CELU PROPAGOWANIA ZDROWEGO STYLU ŻYCIA I ODŻYWIANIA. NIECH MOJE BEZINTERESOWNE DZIAŁANIE PRZYSPORZY KORZYŚCI JAK NAJWIĘKSZEJ LICZBIE LUDZI I ZWIERZĄT. BO ZDROWIE SIĘ TYLKO TAKIE MA JAK SIĘ O NIE ZADBA.
sobota, 28 stycznia 2017
W związku z tym, że białko zwierzęce pochodzi od martwych zwierząt, to już na półkach sklepowych zaczął się jego rozkład i gnicie. Gotując, smażąc doprowadzamy do jeszcze większej koagulacji białka, co czyni je jeszcze bardziej trudno strawnym. Z kolei jedzenie świeżego i surowego mięsa jest obarczone ryzykiem zainfekowania się pasożytami, wirusami, niepożądanymi bakteriami.
